.

.

 

Η DENING HAIR GMBH από το Αμβούργο είναι η απόλυτη εξειδικευμένη εταιρία για πρόσθετα μαλλιά. Για πάνω από 50 χρόνια, η οικογενειακή επιχείρηση εξειδικεύτηκε επιτυχώς στην εισαγωγή και χονδρική πώληση από περούκες, ανδρικά και γυναικεία ποστίς και κόλλες δέρματος. Οι δικές τους μάρκες BELLE MADAME και MANAGER TOP αντιπροσωπεύουν την υψηλότερη ποιότητα στον τομέα των πρόσθετων μαλλιών και προσφέρουν πολλές επιλογές και ποικιλία όσον αφορά τα χρώματα, τα μήκη και τα μεγέθη, τους τύπους επεξεργασίας και τα χτενίσματα.  Οι πωλήσεις των προιόντων της πραγματοποιούνται μέσω εξειδικευμένων αντιπροσώπων.

   

Η GFH είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες στην Ευρώπη! Αναγνωρισμένο από τους καλύτερους ειδικούς πρόσθετων μαλλιών . Τα υψηλής ποιότητας ασιατικά και ευρωπαϊκά μαλλιά, τα καλύτερα υλικά τοποθέτησης/κόλλησης, συνθετικές ίνες μαλλιών με εύκολη φροντίδα, αλλά πάνω απ 'όλα πρώτης τάξεως κατασκευή,καθώς και το επαναστατικό σύστημα πρόσθετων μαλλιών ContactSkin® θέτουν το ισχύον πρότυπο. Μια ολοκληρωμένη γκάμα της σειράς καλλυντικών μαλλιών ACTIV καθαρισμού, αφαίρεσης κόλλας/ποστίς, φροντίδας και ρύθμισης των φυσικών και συνθετικών μαλλιών προσανατολίζεται σε οποιεσδήποτε ανάγκες. Επαγγελματικές κόλλες/ταινίες διπλής όψης και υλικά εργασίας ολοκληρώνουν την εξαιρετική γκάμα αξεσουάρ ACTIV.

Η Gisela Mayer είναι μία από τις παλαιότερες εταιρίες στο χώρο στην ευρώπη ,με πολλά προιόντα και λύσεις για όλες τις ανάγκες.

Από την Πολωνία έρχεται αυτή η εταιρία με μεγάλη γκάμα τουρμπάν από bamboo σε πολλά χρώματα και σχέδια.

0
0