Γυναικείο φυσικό ποστίς Belle Madame: Soft-Line 3.5 (Κατασκευή)

Γυναικείο φυσικό ποστίς Belle Madame: Soft-Line 3.5

Κωδ.προιόντος: Soft-Line 3.5

728,00 €
με ΦΠΑ 24%

Γυναικείο φυσικό ποστίς με την καλύτερη φυσική τρίχα indo remy. Tο ποστίς είναι κατασκευασμένο από ένα δύχτι με διαστάσεις 3,5 χιλιοστά επί 3,5 χιλιοστά επιτρέποντάς σας να περνάτε τα μαλλιά σας μέσα από το ποστίς έτσι ώστε να φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα. Επίσης το ποστίς σταθεροποιείται στο κεφάλι με 4 κλίπς σιλικόνης ώστε να προστατεύουμε τα μαλλιά. Μήκος μαλλιών: 35cm. Μέγεθος: 19 x 17cm

επιλέξτε χρώμα
Ποσότητα
Προπαραγγελία: παράδοση σε 2-4 εργάσιμες

Περισσοτερα σχετικα με τους χρονους παραδοσης και τη διαθεσιμοτητα.

Περιγραφή: Γυναικείο φυσικό ποστίς με την καλύτερη φυσική τρίχα indo remy. Tο ποστίς είναι κατασκευασμένο από ένα δύχτι με διαστάσεις 3,5 χιλιοστά επί 3,5 χιλιοστά επιτρέποντάς σας να περνάτε τα μαλλιά σας μέσα από το ποστίς έτσι ώστε να φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα. Επίσης το ποστίς σταθεροποιείται στο κεφάλι με 4 κλίπς σιλικόνης ώστε να προστατεύουμε τα μαλλιά.
Στο χώρο μας αναλαμβάνουμε το κούρεμα και την τοποθέτηση του ποστίς ή κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να το κουρέψουμε στο επιθυμητό μήκος και να σας το στείλουμε.Σε αντίθετη περίπτωση ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤΙΣ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ.
Ποιότητα: Φυσικά μαλλιά 100% indo remy
Μήκος μαλλιών:
35cm
Μέγεθος:
19 x 17cm


Soft-Line 3.5

Χαρακτηριστικά

Εταιρίες
Belle Madame
Ποιότητα μαλλιών ποστίς
Φυσικά μαλλιά 100%
Φύλο ποστίς
Γυναικεία

Λήψη

Περιποίηση φυσικής περούκας

Περιποίηση φυσικής περούκας

Λήψη (1.92M)

Σχετικά προιόντα