Γυναικείο φυσικό ποστίς Belle Madame: Poly-Line-100 (Κατασκευή)

Γυναικείο φυσικό ποστίς Belle Madame: Poly-Line-100

Κωδ.προιόντος: Poly-Line-100

740,00 €
με ΦΠΑ 24%

Γυναικείο φυσικό ποστίς με την καλύτερη φυσική τρίχα indo remy. Το μπροστινό τμήμα του ποστίς έχει PU, μία λεπτή διάφανη μεμβράνη που γίνεται ένα με το δέρμα, και συνεχίζει προς τα πίσω με monofilament. Tο πίσω μέρος του ποστίς είναι κατασκευασμένο από ένα δύχτι με διαστάσεις 6 χιλιοστά επί 6 χιλιοστά επιτρέποντάς σας να περνάτε τα μαλλιά σας μέσα από το ποστίς έτσι ώστε να φαίνεται πιο φυσικό.

επιλέξτε χρώμα
Ποσότητα
μη διαθέσιμο

Περισσοτερα σχετικα με τους χρονους παραδοσης και τη διαθεσιμοτητα.

Περιγραφή: Γυναικείο φυσικό ποστίς με την καλύτερη φυσική τρίχα indo remy. Το μπροστινό τμήμα του ποστίς έχει PU, μία λεπτή διάφανη μεμβράνη που γίνεται ένα με το δέρμα, και συνεχίζει προς τα πίσω με monofilament. Tο πίσω μέρος του ποστίς είναι κατασκευασμένο από ένα δύχτι με διαστάσεις 6 χιλιοστά επί 6 χιλιοστά επιτρέποντάς σας να περνάτε τα μαλλιά σας μέσα από το ποστίς έτσι ώστε να φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα. Επίσης το ποστίς σταθεροποιείται στο κεφάλι με 3 κλίπς σιλικόνης ώστε να προστατεύουμε τα μαλλιά.
Στο χώρο μας αναλαμβάνουμε το κούρεμα και την τοποθέτηση του ποστίς ή κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να το κουρέψουμε στο επιθυμητό μήκος και να σας το στείλουμε.Σε αντίθετη περίπτωση ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤΙΣ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ.
Ποιότητα: Φυσικά μαλλιά 100% indo remy
Μήκος μαλλιών:
30cm
Μέγεθος:
19 x 16cm


Poly-Line-100

Χαρακτηριστικά

Εταιρίες
Belle Madame
Ποιότητα μαλλιών ποστίς
Φυσικά μαλλιά 100%
Φύλο ποστίς
Γυναικεία

Λήψη

Περιποίηση φυσικής περούκας

Περιποίηση φυσικής περούκας

Λήψη (1.92M)

Σχετικά προιόντα