Γυναικείο φυσικό ποστίς Belle Madame: Paris (Κατασκευή)

Γυναικείο φυσικό ποστίς Belle Madame: Paris

Κωδ.προιόντος: Paris

532,00 €
με ΦΠΑ 24%

Γυναικείο φυσικό ποστίς με την καλύτερη φυσική τρίχα indo remy. Το μπροστινό και μεσσαίο τμήμα του ποστίς έχει μια λεπτή διάφανη δαντέλα και φαίνεται τα μαλλιά σαν να βγαίνουν μέσα από το δέρμα. Το υπόλοιπο μέρος είναι κατασκευασμένο από PU, μία λεπτή διάφανη μεμβράνη. Επίσης το ποστίς σταθεροποιείται στο κεφάλι με 4 κλίπς σιλικόνης ώστε να προστατευουμε τα μαλλιά.

επιλέξτε χρώμα
Ποσότητα
Προπαραγγελία: παράδοση σε 2-4 εργάσιμες

Περισσοτερα σχετικα με τους χρονους παραδοσης και τη διαθεσιμοτητα.

Περιγραφή: Γυναικείο φυσικό ποστίς με την καλύτερη φυσική τρίχα indo remy. Το μπροστινό και μεσσαίο τμήμα του ποστίς έχει μια λεπτή διάφανη δαντέλα και φαίνεται τα μαλλιά σαν να βγαίνουν μέσα από το δέρμα. Το υπόλοιπο μέρος είναι κατασκευασμένο από PU, μία λεπτή διάφανη μεμβράνη. Επίσης το ποστίς σταθεροποιείται στο κεφάλι με 4 κλίπς σιλικόνης ώστε να προστατευουμε τα μαλλιά.
Στο χώρο μας αναλαμβάνουμε το κούρεμα και την τοποθέτηση του ποστίς ή κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να το κουρέψουμε και να το κόψουμε στις διαστάσεις που επιθυμειτε και να σας το στείλουμε.Σε αντίθετη περίπτωση ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤΙΣ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ.
Ποιότητα: φυσικά μαλλιά 100% indo remy
Μήκος μαλλιών:
30cm
Μέγεθος:
14 x 7cm


Paris

Χαρακτηριστικά

Εταιρίες
Belle Madame
Ποιότητα μαλλιών ποστίς
Φυσικά μαλλιά 100%
Φύλο ποστίς
Γυναικεία

Λήψη

Περιποίηση φυσικής περούκας

Περιποίηση φυσικής περούκας

Λήψη (1.92M)

Σχετικά προιόντα