Γυναικείο φυσικό ποστίς Belle Madame: Granada Long RH (Κατασκευή)

Γυναικείο φυσικό ποστίς Belle Madame: Granada Long RH

Κωδ.προιόντος: Granada Long RH

739,00 €
με ΦΠΑ 24%

Γυναικείο χειροποίητο φυσικό ποστίς. Το μπροστινό τμήμα του ποστίς είναι κατασκευασμένο με PU για περισσότερη σταθερότητα. Το περιφεριεακό τμήμα του ποστίς είναι κατασκευασμένο με τρέσες. Το κεντρικό τμήμα του ποστίς έχει monofilament, ένα λεπτό διάφανο διχτάκι που επιτρέπει το δέρμα να αναπνέει. Επίσης το ποστίς σταθεροποιείται στο κεφάλι με 4 κλίπς σιλικόνης, ώστε να προστατευουμε τα μαλλιά.

επιλέξτε χρώμα
Ποσότητα
Προπαραγγελία: παράδοση σε 2-4 εργάσιμες

Περισσοτερα σχετικα με τους χρονους παραδοσης και τη διαθεσιμοτητα.
 

 

 

Περιγραφή: Γυναικείο χειροποίητο φυσικό ποστίς. Το μπροστινό τμήμα του ποστίς είναι κατασκευασμένο με PU για περισσότερη σταθερότητα. Το περιφεριεακό τμήμα του ποστίς είναι κατασκευασμένο με τρέσες. Το κεντρικό τμήμα του ποστίς έχει monofilament, ένα λεπτό διάφανο διχτάκι που επιτρέπει το δέρμα να αναπνέει. Επίσης το ποστίς σταθεροποιείται στο κεφάλι με 4 κλίπς σιλικόνης, ώστε να προστατευουμε τα μαλλιά.
Στο χώρο μας αναλαμβάνουμε το κούρεμα και την τοποθέτηση του ποστίς ή κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να το κουρέψουμε και να το κόψουμε στις διαστάσεις που επιθυμειτε και να σας το στείλουμε.Σε αντίθετη περίπτωση ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤΙΣ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ.
Ποιότητα: Φυσικά μαλλιά
Μήκος μαλλιών:
22,5-40cm
Μέγεθος:
17,5x17cm
Χρώμα ποστίς φωτογραφίας: Terracotta gold(φωτό βάσης ποστίς:4/8)(τα χρώματα των φωτογραφιών καθώς και του χρωματολογίου μπορεί να αποκλίνουν από το φυσικό προιόν λόγω των ρυθμίσεων και του είδους της οθόνης σας)


Granada Long RH

Χαρακτηριστικά

Εταιρίες
Belle Madame
Ποιότητα μαλλιών ποστίς
Φυσικά μαλλιά 100%
Φύλο ποστίς
Γυναικεία
Βαθμολογία: 
Elena A 2019-08-07

Hervorragende Qualität

Ich habe Granada Long RH in Danisch-Blond-Root gekauft und bin äusserst zufrieden. Ich wohne in der CH und es war meine erste Bestellung in Griechenland. Ich war am Anfang verunsichert, aber ehrlich gesagt es war eine tolle ausgesprochen positive Erfahrung. Mir hat persönliche Kontakt und Beratung von Hr. Sandrakis sehr geholfen. Ich fühlte mich von Ihm professionell, hochqualifiziert und persönlich unterstützt, besonders bei Auswahl der Haarfarbe. Vielen herzlichen Dank. Ich werde ein Kauf bei Hr. Sandrakis gerne weiterempfehlen.

Γράψτε μια αξιολόγηση !

Λήψη

Περιποίηση φυσικής περούκας

Περιποίηση φυσικής περούκας

Λήψη (1.92M)

Σχετικά προιόντα