.

Φυσική περούκα Belle Madame: Tosca Large μήκος.

Φυσική περούκα Belle Madame: Tosca Large


Ανάλαφρη κίνηση,μοναδικό φυσικό αποτέλεσμα χωρίς περιθώρια! Μαλλιά μακριά γεμάτα κίνηση,σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το στιλ που σας ταιριάζει.

1.647,83 €
(με ΦΠΑ)
Xρώμα
Ποσότητα
μη διαθέσιμο
> Περισσότερα σχετικά με τους χρόνους παράδοσης και τη διαθεσιμότητα

Ανάλαφρη κίνηση, μοναδικό φυσικό αποτέλεσμα χωρίς περιθώρια! Μαλλιά μακριά γεμάτα κίνηση, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το στιλ που σας ταιριάζει. Διαθέτει μαλακή χειροποίητη βάση κατασκευής κατασκευασμένη στο χέρι, συνδυάζοντας την τεχνολογία  Lace Front,χαρίζοντας έτσι σταθερή και άνετη εφαρμογήΑποχρώσεις φυσικές αναδεικνύουν την λάμψη του προσώπου σας!


Μπροστινό τμήμα: Film-Ansatz
Βάση κατασκευής: Monofilament + χειροποίητη
Μήκος μαλλιών: 30cm 
Πυκνότητα μαλλιών: 100 - 115%, ελαφριά μεσαία - μεσαία
Ποιότητα μαλλιών: 100% φυσικά μαλλιά


*Τα λευκά  μαλλιά είναι ανθεκτικά στη θερμοκρασία συνθετικά μαλλιά.(36, 38)

περισσότερα
Tosca Large

Λίστα

Ποιότητα μαλλιών
Φυσικά μαλλιά
Φύλο
Γυναικείες περούκες
Μέγεθος περούκας
L(56-58cm)
Μήκος μαλλιών
Μακριά
Τρόπος κατασκευής
Lace Front
Monofilament + Χειροποίητη
Εταιρίες
Belle Madame

ΕΙδικοί κωδικοί

Tips &tricks για φυσικές περούκες

- Αφού έχετε αγοράσει την περούκα σας,βγάλτε την από το κουτί της και κουνήστε την απαλά έχοντας τα χέρια σας από τη μέσα μεριά της περούκας(τη βάση δηλαδή) ώστε να πάρει φυσική όψη.Επειδή μέσα στο κουτί η περούκα μπορεί να χάσει τη φόρμα της,αυτό το απαλό κούνημα θα την επαναφέρει γρήγορα.Μην χτενίζετε φυσικές περούκες οι οποίες είναι σπαστές ή κατσαρές.Συνήθως οι φυσικές περούκες χρειάζονται ένα πλύσιμο και χτένισμα πριν τις φορέσετε για πρώτη φορά.

- Άν έχετε μαλλιά καλό είναι να τα κρύβετε κάτω από ένα ειδικό σκουφάκι.Το σκουφάκι δίνει στο κεφάλι το χρώμα του δέρματος ώστε η περούκα να φαίνεται πιό φυσική.

- Ρυθμίστε σωστά τα λουράκια της περούκας σας.Σχεδόν όλες οι περούκες έχουν στο σημείο του σβέρκου ειδικά λουράκια για να την σφίγγετε ή να την χαλαρώνετε ώστε να τη νοιώθετε πιό άνετη ή πιό σταθερή.Άν πρόκειται να κάνετε έντονες δραστηριότητες(γυμναστική,κλπ.)μπορείτε να την σφίξετε λίγο παραπάνω έχοντας όμως πάντα υπ'όψιν σας ότι το πολύ σφίξιμο μπορεί να “σηκώσει”την περούκα προς τα πάνω,και σε περίπτωση που φοράτε lace front ή full lace front περούκα να σχιστεί.

- Φορέστε σωστά την περούκα σας.Φορέστε έτσι την περούκα ώστε τα μαλλιά στο μέτωπο να ξεκινούν 3-4 δάχτυλα από τα φρύδια.Επίσης κεντράρετε την πιάνοντάς την από τις μπανέλες που βρίσκονται στις φαβορίτες.Έχετε υπ'όψιν σας ότι οι μπανέλες θα πρέπει να έχουνε κλίση προς τους κροτάφους ώστε να εφάπτονται στο κεφάλι.

- Προαιρετικά σταθεροποιείστε την περούκα σας καλύτερα,με μία ταινία διπλής όψεως.

- Σας συμβουλεύουμε να βάζετε ταινία διπλής όψεως μόνο αν η περούκα έχει στη βάση της σημεία με μεμβράνη PU,αλλιώς υπάρχει κίνδυνος κατά την αφαίρεσή της να”τραυματίσετε “τη βάση της περούκας.

- Πολλές γυναίκες που για λόγους υγείας χάνουν τα μαλλιά τους,ενδεχομένως να χάσουν και τα φρύδια τους.Για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουνε φυσικά φρύδια ή και βλέφαρα σε όλα τα φυσικά χρώματα,για να ολοκληρώσουνε την σωστή σας εμφάνιση(λεπτομέρειες τοποθέτησης-αφαίρεσης στην ειδική παράγραφο της ιστοσελίδας μας).

- Φόρεστε κατά τη διάρκεια του ύπνου ένα τουρμπάν για να μην κρυώνετε.Το ανθρώπινο σώμα χάνει μέχρι και το 40% της θερμοκρασίας του από το δέρμα.Άν φοράτε τουρμπάν μέσα στο σπίτι,μπορείτε να το συνδιάσετε χρωματικά με τα ρούχα σας.

- Σε περίπτωση που έχετε δικά σας μαλλιά μπορείτε να ράψετε στη βάση της περούκας σας κλιπς τα οποία θα πιάσετε με τα δικά σας μαλλιά.'Εχετε υπ'όψιν σας ότι τα κλιπς θα πρέπει να ραφτούν πάνω στις τρέσες ή στο ύφασμα της βάσης της περούκας και ότι θα πρέπει να ανοίγουν και να κλείνουν εύκολα.Αν δεν μπορείτε να το κάνετε μονη/ος σας,αναλαμβάνουμε να το κάνουμε για σας.

- Πιάστε τα μαλλιά σας σε μία χαλαρή αλογοουρά ή μαζέψτε τα ακόμη και προς τα πάνω προσέχοντας να μη φανεί η “βάση”της.Υπάρχουνε και περούκες οι οποίες σας επιτρέπουν να τραβήξετε όλα τα μαλλιά σας προς τα πίσω.Ρωτήστε τον κομμωτή-προμηθευτή σας για λεπτομέρειες.

- Τη φυσική σας περούκα μπορείτε να τη βάψετε.Σε αυτή την περίπτωση απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό ώστε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να μην ταλαιπωρήσετε άσκοπα τα μαλλιά της.

- Κόψτε την μεμβράνη lace front που περισεύει στο μέτωπο προσέχοντας να μην κόψετε καθόλου μέρος της μεμβράνης που να έχει μαλλιά.Πιάστε με κλαμεράκια τα μαλλιά στο μέτωπο προς τα πίσω ώστε να μην τα κόψετε κατά λάθος με το ψαλίδι πριν ξεκινήσετε το κόψιμο.Αν νομίζετε ότι είναι δύσκολο για σας,αναλαμβάνουμε ευχαρίστως να το κάνουμε για σας.

- Η φυσική σας περούκα ενδέχεται να χρειάζεται κούρεμα στην περιοχή της φράντζας.Εμπιστευτείτε τα χέρια κάποιου ειδικού για αυτό.Η φράντζα είναι η μισή σας εμφάνιση και θέλει προσοχή.

- Στη φυσική σας περούκα μπορείτε να κάνετε ότι θα κάνατε στα δικά σας μαλλιά.Δεν σας περιορίζει τίποτα.Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιείτε πιστολάκι και βούρτσα,διότι ταλαιπωρείτε την τρίχα και "μαδάει"εύκολα η περούκα.Προτιμότερο είναι το σίδερο μαλλιών.
ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ:ο μεγαλύτερος εχθρος της φυσικής σας περούκας είναι η τριβή και η θερμότητα.Αποφύγετε αυτούς τους δύο παράγοντες όσο γίνεται περισσότερο,και θα απολαύσετε την περούκα σας για περισσότερο ή ακόμη και για πολύ περισσότερο καιρό.

0
0