.

Βαφή για φυσικά ποστίς Hair re-color
Βαφή για φυσικά ποστίς Hair re-color

Βαφή για φυσικά ποστίς Hair re-color

40,00 €
(με ΦΠΑ)
Xρώμα
Ποσότητα
παράδοση σε 1-2 εργάσιμες
> Περισσότερα σχετικά με τους χρόνους παράδοσης και τη διαθεσιμότητα

Το HAIR RE-COLOR χρησιμοποιείται για την επαναφορά του αρχικού χρώματος των μαλλιών σε φυσικά ποστίς που έχουν ξανοίξεί από έκθεση στον ήλιο ή επιθετικά προϊόντα περιποίησης. Ακόμα και τα ψυχρά/γκριζωπά μαλλιά που έχουν γίνει κοκκινωπά από τον ήλιο ανακτούν επίσης το αρχικό τους χρώμα. Το HAIR RE-COLOR δεν είναι χρώμα, αλλά χρωμογαλάκτωμα. Το προϊόν απορροφάται απευθείας από τα μαλλιά και δίνει στα μαλλιά το αρχικό του χρώμα πίσω. Λειτουργεί σε σκούρα, ξανθά και γκριζωπά μαλλιά.ΔΕΝ χρωματίζει το PU και γενικά τη βάση του ποστίς.
Εφαρμογή: Αραιώστε 1:3 έως 1:20 με νερό. Μουλιάστε το ποστίς στο διάλυμα για μερικά δευτερόλεπτα έως 3 λεπτά. Για πιο σκούρα μαλλιά, επιλέξτε μεγαλύτερο χρόνο έκθεσης και λιγότερο αραίωση. Για πιο ανοιχτά / γκρίζα μαλλιά, επιλέξτε μικρότερο χρόνο έκθεσης και μεγαλύτερη αραίωση. Χρειάζεστε εμπειρία για να χρησιμοποιήσετε το HAIR RE-COLOR. Όσο περισσότερο δουλεύετε με το προϊόν, τόσο καλύτερα μπορείτε να εκτιμήσετε την απαιτούμενη ποσότητα και τον χρόνο έκθεσης. Στην αρχή, είναι καλύτερο να βυθίζετε το ποστίς για πολύ λίγη ώρα σε ένα λουτρό που έχει αραιωθεί πάρα πολύ. Αφού το βουτήξετε, ελέγξτε τη διαδικασία κάθε 10 δευτερόλεπτα αφαιρώντας το ποστίς από το νερό και ταμπονάρωντας ένα κομμάτι με μια πετσέτα. Μόλις δείτε ότι το χρώμα των μαλλιών επανήλθε, ξεπλύνετε και πλύνετε αμέσως το ποστίς με το σαμπουάν MANAGER TOP VITAL. Στη συνέχεια, ταμπονάρετέ το σε μια πετσέτα ως συνήθως και στεγνώστε με αέρα.
HAIR RE-COLOR Standard είναι κατάλληλο για όλα τα χρώματα, ειδικά για τους τόνους.
HAIR RE-COLOR Brown ζεστός καστανός τόνος για όλα τα χρώματα, ειδικά για ζεστούς καφέ τόνους.
HAIR RE -COLOR Red για κοκκινωπές αποχρώσεις Χρώμα μαλλιών - επαναφέρει το αρχικό χρώμα των μαλλιών.

Προσοχή: Ανάλογα με τον χρόνο έκθεσης και την αραίωση, το σύστημα των μαλλιών θα είναι πολύ γκρίζο και πολύ σκοτεινό (σε ακραίες περιπτώσεις μαύρο). Τα χρώματα μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους.

περισσότερα
hair re-color

Λίστα

Εταιρίες
Manager Top

ΕΙδικοί κωδικοί

0
0