- -20%

Μέγεθος: 26 x 19 cm, μπορεί να κοπεί σε 23 x 18 cm, 20 x 16 cm και 18,5 x 15 cm
Ποιότητα: τεχνητά μαλλιά (συνθετικά)
Χτένισμα: έμμεση χωρίστρα αριστερά
Μήκος μαλλιών: 9-13 cm
Πυκνότητα μαλλιών: μεσαία, 130%
Βάση: Superfine Monofilament
Βάση στο μπροστινό μέρος: super front(lace front)
Σημεία κόλλησης: στο super front(lace front), PU στην περίμετρο και περιοχές T στο πίσω μέρος
Λίστα
ΕΙδικοί κωδικοί
Οδηγίες τοποθέτησης περούκας/ποστίς με Aqua bond 3 ,Aqua bond 4 και Aqua bond strong
1.Αν είναι η πρώτη εφαρμογή που θα κάνετε με την κόλλα Aqua Bond 3 καθαρίζουμε την περιοχή όπου θα μπει η κόλλα δέρματος πρώτα κάνοντας απολέπιση με το προϊον ''Blue Peeling Gel'' βάζοντας απευθείας στο βρόμικο δέρμα μία ποσότητα όσο ένα φουντούκι και κάνετε απαλό μασάζ με τις άκρες των δακτύλων, αφήνετε για 5 λέπτά και ξεβγάζετε. Εν συνεχεία λούζετε τα μαλλιά με το σαμπουάν ''Blue Deep Clean Shampoo'' κάνοντας απαλό μασάζ με τις άκρες των δακτύλων για 2 με 3 λεπτά και ξεβγάζετε, αν κρίνετε οτι δεν είναι το δέρμα καθαρό επαναλάβετε το λούσιμο. Μετά το λούσιμο καλό είναι να αποφευγουμε να στεγνώσουμε το δέρμα μας με πιστολάκι καθότι το δέρμα παράγει περισσότερο σμήγμα με αποτέλεσμα να επιρεάζει τη διάρκεια της κόλλησης, ταμπονάρετε το κεφάλι με μία στεγνή πετσέτα και μετά με μία χαρτοπετσέτα για να ήμαστε σύγουροι ότι στέγνωσε καλά. Μετά με το προιόν ”Cleaner Solvant” ψεκάζουμε απευθείας στο δέρμα και με μία χαρτοπετσέτα σκουπίζουμε καλά για να αφαιρέσουμε τυχόν υπολοίματα. 2.Εφαρμόζουμε το προιόν”scalp protector” στα σημεία όπου θα μπει στη συνέχεια η κόλλα και περιμένουμε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να στεγνώσει και να μην κολάει. 3.Εφαρμόζουμε στο δέρμα μία πολύ λεπτή στρώση aqua bond 3 και περιμένουμε 1 με 2 λεπτά μέχρι να γίνει διάφανη, βάζουμε μια δεύτερη λεπτή στρώση και περιμένουμε 2 με 3 λεπτά μέχρι να γίνει διάφανη και εφαρμόζουμε μία τρίτη λεπτή στρώση και περιμένουμε 4 με 5 λεπτά μέχρι να γίνει διάφανη και να κολλάει στη επαφή με το δάκτυλο. Στη συνέχεια φοράμε την περούκα/ποστίς προσεκτικά και πιέζουμε ελαφρά στα σημεία που βρίσκεται η κόλλα για 1 λεπτό. Πριν την πρώτη χρήση συνιστούμε τεστ ανεκτικότητας του προιόντος στο δέρμα. Μην την εφαρμόζετε σε ερεθισμένο δέρμα.
Αν κάνετε επαναληπτική τοποθέτηση στην περούκα/ποστίς,θα ακολουθήσουμε άλλη διαδικασία, θα ψεκάσουμε απευθείας στην περούκα/ποστίς στα σημεία κόλλησης το προϊον ''Track Safe Remover'' και περιμένουμε για περίπου 1 με 2 λεπτά να ενεργοποιηθεί η λοσιόν και να διαλύση την κόλλα, ξεκινάμε απαλά από το πίσω μέρος σιγά σιγά να αφαιρούμε την περούκα/ποστίς, αν δούμε ότι αντιστέκεται ψεκάζουμε ακόμα λίγο και περιμένουμε. Αφού αφαιρέσαμε την περούκα/ποστίς κάνουμε απολέπιση απευθείαν με το προϊον ''Blue Peeling Gel'' βάζοντας απευθείας στο βρόμικο δέρμα μία ποσότητα όσο ένα φουντούκι και κάνετε απαλό μασάζ με τις άκρες των δακτύλων, αφήνετε για 5 λέπτά και ξεβγάζετε. Εν συνεχεία λούζετε τα μαλλιά με το σαμπουάν ''Blue Deep Clean Shampoo'' κάνοντας απαλό μασάζ με τις άκρες των δακτύλων για 2 με 3 λεπτά και ξεβγάζετε, αν κρίνετε οτι δεν είναι το δέρμα καθαρό επαναλάβετε το λούσιμο. Μετά το λούσιμο καλό είναι να αποφευγουμε να στεγνώσουμε το δέρμα μας με πιστολάκι καθότι το δέρμα παράγει περισσότερο σμήγμα με αποτέλεσμα να επιρεάζει τη διάρκεια της κόλλησης, ταμπονάρετε το κεφάλι με μία στεγνή πετσέτα και μετά με μία χαρτοπετσέτα για να ήμαστε σύγουροι ότι στέγνωσε καλά. Μετά με το προιόν ”Cleaner Solvant” ψεκάζουμε απευθείας στο δέρμα και με μία χαρτοπετσέτα σκουπίζουμε καλά για να αφαιρέσουμε τυχόν υπολοίματα. 2.Εφαρμόζουμε το προιόν”scalp protector” στα σημεία όπου θα μπει στη συνέχεια η κόλλα και περιμένουμε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να στεγνώσει και να μην κολάει. 3.Εφαρμόζουμε στο δέρμα μία πολύ λεπτή στρώση aqua bond 3 και περιμένουμε 1 με 2 λεπτά μέχρι να γίνει διάφανη, βάζουμε μια δεύτερη λεπτή στρώση και περιμένουμε 2 με 3 λεπτά μέχρι να γίνει διάφανη και εφαρμόζουμε μία τρίτη λεπτή στρώση και περιμένουμε 4 με 5 λεπτά μέχρι να γίνει διάφανη και να κολλάει στη επαφή με το δάκτυλο. Στη συνέχεια φοράμε την περούκα/ποστίς προσεκτικά και πιέζουμε ελαφρά στα σημεία που βρίσκεται η κόλλα για 1 λεπτό. Πριν την πρώτη χρήση συνιστούμε τεστ ανεκτικότητας του προιόντος στο δέρμα. Μην την εφαρμόζετε σε ερεθισμένο δέρμα.
Αναπνέει το δέρμα φορώντας ποστίς;
Ναι,το δέρμα αναπνέει.
Μπορώ να φορέσω ποστίς στην πισίνα ή στη σάουνα;
Ναι,Ένα ποστίς μπορεί να φορεθεί στην πισίνα και στη σάουνα,ακόμα και στη θάλασσα.Μία κόλλα/ταινία δέρματος με αντοχή στην υγρασία και στη ζέστη,θα φροντίσει γι'αυτό.
Βγαίνει ένα ποστίς σε όλα τα χρώματα;
Ένα ποστίς βγαίνει σε όλα τα φυσικά χρώματα,και σε όλα τα φυσικά χρώματα με αναλογία λευκών 10-100%.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω πιστολάκι/σίδερο σε ένα ποστίς;
Άν πρόκειται για ποστίς από φυσικό ή υψηλής αντοχής στη θερμοκρασία μαλλί,ναι,μπορείτε.
Πώς περιποιούμαι τα μαλλιά του ποστίς;
Με εξειδικευμένα προιόντα περιποίησης,μπορείτε να λούσετε,να κάνετε μάσκα,γενικότερα να κάνετε ότι θα κάνατε και στο ίδιο σας το μαλλί.
Πόσο μακρύ θα πρέπει να είναι το δικό μου το μαλλί;
Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1 εκ. σε μήκος για να διασφαλιστεί μία ομαλή μετάβαση από το ποστίς προς το δικό σας μαλλί,ώστε να έχουμε ένα φυσικότατο οπτικά αποτέλεσμα.
Μπορώ να φορέσω ποστίς,παρόλο που έχω κάποια μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού;
Ναι,μπορείτε,διότι ένα ποστίς κάνει ακριβώς αυτό:μπαίνει στο σημείο όπου έχετε πολύ λίγα ή καθόλου μαλλιά.Στο σημείο εκείνο,τα μαλλιά σας ξυρίζονται.